Meteen naar de inhoud

De voorstellingen op 3 en 4 oktober

Meer dan honderd spelers en vrijwilligers staan klaar voor 18 uitvoeringen van Circado. Hier kun je checken of je als bezoeker ook klaar bent voor de voorstelling.

Voorbereiding
Installeer van tevoren de izi.travel app op je telefoon. Zie deze pagina voor meer informatie over de app.

Kom 15 tot 30 minuten voor je starttijd naar het startpunt bij de Sint-Andreaskerk (Dorpsstraat 7 Groessen) en meld je bij de kaart/telefoon/app controle. Hier krijgen alle groepen twee gidsen die toezien op de route.

Telefoon
Tijdens de hele muziekwandeling is je telefoon het orkest. Zorg dus dat locatievoorzieningen aan staan en zet het toestel op niet storen.
Onderweg hoef je de telefoon niet meer te bedienen. De muziek begint vanzelf te spelen zodra je een triggerpoint bereikt. Gebruik dus onderweg de telefoon niet voor iets anders (appen, bellen, foto’s maken, …) want dan raak je de muziek kwijt.
De organisatie zorgt voor foto’s en video’s en zet die allemaal op de Circado-website.

Koptelefoon
Tijdens de wandeling geeft je gids aan op welke plaats de koptelefoons op gaan. Daarna houd je steeds je koptelefoon op. In het laatste deel van de route gaat de koptelefoon weer af, zodra de gids dat aangeeft.

Kom je met een groep? Zorg dan dat iedereen een eigen telefoon met koptelefoon, of oortjes, en een werkende izi app bij zich heeft.

Wandeling
De wandeling duurt ongeveer twee uur. Zorg dus voor een volle accu en vergeet niet stevige schoenen aan te trekken.
Er zijn onderweg geen pauzes en geen sanitaire voorzieningen.

Het weer
De weersvooruitzichten zijn gunstig. Misschien valt er hier en daar een klein buitje, maar dat weerhoudt de spelers en vrijwilligers er niet van om zaterdag en zondag voor iedereen klaar te staan.

Corona-proof
Circado is corona-proof gemaakt. De voorstellingen zijn buiten, alle bezoekers zijn geregistreerd, de groepen zijn kleiner dan 30 en elke groep heeft een eigen starttijd. Als iedereen onderweg voldoende afstand houdt en de aanwijzingen van de gidsen opvolgt, gaat het helemaal goed.