Meteen naar de inhoud

Inschrijven

Iedereen kan meedoen. Speel op je eigen muziekinstrument, zing met je eigen stem, of doe mee in een andere rol, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina of tijdens de informatiebijeenkomst.

We combineren alle inschrijvingen met de onderdelen van de route en maken daarmee een aantal groepen. Elke groep krijgt een mix van bewegingen, muziek en tekst die aansluit op de samenstelling en de rollen in de groep (muziekinstrumenten, zangstemmen, vendeliers, …).

Na de zomer maken wij via de mail en website bekend in welke groep je bent ingedeeld.
De inschrijving voor vrijwilligers (achter de schermen) blijft tot september open.

De kick off is op zaterdag 5 september. Alle deelnemers krijgen een uitnodiging met de starttijd.
Tussen 6 en 25 september heeft elke groep twee repetities. We maken voor elke groep een rooster met data, tijden en locaties.
De generale repetitie is op zaterdag 26 september om 14:30 uur.
De uitvoeringen zijn op zaterdag 3 en zondag 4 oktober in de middag.

Coronavrije repetities en uitvoeringen
Zowel voor de repetities als voor de uitvoeringen volgen wij de richtlijnen en protocollen van RIVM, KNMO, Koornetwerk Nederland en de Veiligheidsregio Gelderland Midden. Dat betekent dat wij de groepen klein houden en bij de uitvoeringen niet te veel bezoekers tegelijk toelaten (daarom spelen we elke dag een aantal keer achter elkaar). Wij zien erop toe dat iedereen steeds voldoende afstand houdt.
Zodra er nieuwe of aanvullende richtlijnen zijn passen wij de planningen daarop direct aan.