Meteen naar de inhoud

Voorstelling

Op de voorstellingsdagen (3 en 4 oktober) start elk kwartier een groep van (maximaal) 25 bezoekers. Per dag starten er maximaal 9 groepen (1 t/m 9). Bezoekers reserveren plaatsen voor een starttijd naar keuze. Je speelt je scène elke dag dus (maximaal) 9 keer achter elkaar, met tussenpozen van een kwartier.

Elke groep is ca. twee uur onderweg. De eerste groep eindigt de wandeling om ongeveer 15:00 uur, de laatste om 17:00 uur. Op het schema zie je de locaties van de optredens langs de route. Daarmee kun je een schatting maken hoe laat de eerste groep op jouw locatie wordt verwacht. In de loop van september maken we nog een preciezer schema, waarop ook de verwachte tussentijden staan.
Het is niet ongebruikelijk om tijdens het spelen de tel kwijt te raken. Daarom is het handig om de uitvoeringen te turven (1 t/m 9), zodat je weet hoe vaak je nog moet spelen.
Als je klaar bent met spelen (na 18 keer) ben je zondag met je hele groep welkom bij de kerk voor een afsluitend drankje en een hapje.